Gott Nytt År!

2021 – Vad innehåller detta år?

Ja, vem vet vad vi kan vänta oss av detta år?

Vad vi kan göra är att vi kan be och tro att vi kommer kunna återgå till mer normala rutiner. Att vi kan börja träffas fysiskt i större grupper.
Förra året, 2020, hade vi planerat att Trygga Familjer skulle vara ute mer och ha seminarier och andra samlingar. Vi hade planerat att under förra året skulle ha kunnat bygga upp en större bas i vårt nätverk. Men det mesta tog ett abrupt stopp.

Det vi har gjort under 2020 är att vi har jobbat med detta så mycket vi har kunnat så att när det väl öppnas igen så är vi startklara. Vi står i startblocken.Vi ser dock ljust på framtiden. Jag hoppas att även du ser ljust på din framtid. För dig och din familj.

Så vad har vi då i planeringarna för 2021? Här kommer ett axplock:

  • Vi planerar att ha vår rådgivarutbildning så fort vi får ha större samlingar.
  • Vi planerar olika samlingar och seminarier.
  • Vi är förberedda att ta emot flera par för samtal
  • Vi har diskussioner med en organisation i USA om att få trycka en del böcker på svenska. Det gäller böcker som har funnits på svenska men vi kommer nu få rättigheterna till dessa olika böcker. De två första böckerna handlar om att vara man och den unika kvinnan. Böckernas författare är en man som var i Sverige ofta under 80 och 90 talet, Ed Cole.
  • Vi vill öka antalet i vårt nätverk. Och under året eller inför nästa år troligen starta ett nytt projekt. Vi återkommer med mer information om detta projekt. Men det kommer kretsa kring talet 50. Det är ju 50.000 barn som varje år i Sverige måste uppleva en skilsmässa eller separation. Den siffran vill vi vara med att minska.
  • Vi planerar olika seminariedagar med inbjudna talare och olika ämnen.

Vi är så tacksamma för alla som står med oss i detta viktiga arbete. Vi förstår att vi kommer ha ”hur mycket” som helst att göra framöver. Då känns det så skönt att veta att vi inte jobbar ensamma utan vi är många. Tillsammans är vi starka!
Så glöm aldrig att du är en viktig del i Trygga Familjers arbete. Och vi finns här för dig också. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

 

Med önskan om en välsignad framtid!

Emanuel Norén