Livet är hårt ibland

Kära vänner,

Nu var det länge sen det kom en text på den här sidan.
Det har varit en tuff tid som vi, som familj, lämnar bakom oss. Saker som hände i vår familj fullkomligt ryckte undan benen för oss. Det kändes som om det enda som kraften räckt till för var att försöka överleva dag för dag.

Men när jag ser tillbaka på den här tiden så ser jag Herrens trofasthet genom hela ”dödsskuggans dal”. Tänk att vi har Hans varma famn som vi kan komma till i alla situationer.

Så nu har det löst sig, tack och lov. Däremot märker jag att det tog hårt, vilket gör att jag har nog inte kommit tillbaka 100% riktigt än själsligen.

Men vi har tillräcklig kraft för att jobba vidare med vårt viktiga arbete inom Trygga Familjer. Många par har stora utmaningar men vi ser också många par som hittar tillbaka till varandra och som kan skapa hållbara relationer och det gläds vi åt tillsammans.

Vi är så glada att se att fler och fler personer ansluter sig till Trygga Familjers arbete. Vi har fått flera som går med i Projekt 50-lappen. (Läs mer här). Och många har anslutit sig till det nätverk som vi har. Det är gratis och du får uppdatering via mejl om vårt arbete. Nätverket visar att vi är många som står för familjen i Sverige idag. Du kan anmäla dig kostnadsfritt genom att klicka här. Dessutom har många börjat följa oss på våra sociala medier och det är roligt.

Jag vill önska dig en riktigt skön och underbar sommar.

/Emanuel
Grundare