NU KAN DU GE VIA AUTOGIRO

Nu kan vi erbjuda er möjligheten att ge via autogiro. Klicka på länken nedan för att komma till ett medgivandeformulär:

Medgivandeformulär

Tack till alla som står med oss i detta viktiga arbete!

 

Kära vänner – hjälp oss att hjälpa andra!

Varje år är 50.000 barn med om en skilsmässa i Sverige. Den siffran är alldeles för hög anser vi på Trygga Familjer.

Vi vill jobba för att sänka den siffran. Det gör vi genom att ha äktenskapsrådgivning och parsamtal. Vi anordnar seminarier och utbildningar. För om vi kan få par att hålla ihop istället för att gå skilda vägar så har vi lyckats.

Men för de, där skilsmässan redan är ett faktum så vill vi också vara ett stöd. Både för den ensamstående föräldern men även för barnen.
Alla barn blir påverkade av att vara med om en skilsmässa.
Här kan vi stötta med samtal eller annan praktisk hjälp.


Därför startar vi ”projekt 50-lappen”!

Vi vill i det här projektet samla minst 1000 personer som skulle vilja vara med och stötta oss med 50 SEK i månaden.

Vill du vara med i detta projekt så vore vi så tacksamma. Det skulle möjliggöra för oss att ta arbetet några steg till och kunna hjälpa många fler familjer.

Än så länge samlar vi in namn på er som skulle vilja vara med i projektet. Så om du skulle kunna tänka dig att vara med så får du gärna skriva i ditt namn här under. Vi kommer försöka få ihop de första 1000 personerna till och med augusti 2021. Stå gärna i tro med oss att vi kan få ihop alla personer till dess och då starta själva månadsinsamlingen.

Du får gärna sprida informationen om vårt projekt bland dina vänner som du tror skulle vilja stå med oss i att hjälpa fler familjer i Sverige och hjälpa till att skapa hållbara relationer och friska välmående äktenskap.

TACK för att du vill vara med!

.