Nu har rådgivarutbildningen startat

Efter över 1,5 års väntan har vi äntligen kunna ha dag 1 i vår rådgivarutbildning. Det var så fantastiskt att välkomna 22 personer till utbildningen i Uppsala. Personer från flera olika ställen Sverige. Elisabet Edefors och Ewa-Karin Ottoson, som stod för undervisningen, gjorde ett kanonjobb. Det blev en lyckad dag. Och nu är alla deltagarna hemma och läser kurslitteraturen och så kommer de tillbaka till Uppsala för dag 2 & 3 den 13-14 november.

Med dessa utbildningar kan vi fylla på med rådgivare på platser där vi idag inte har rådgivare. Behoven är stora och det är en sån nåd att vi kan få vara en del i att hjälpa par runt om i landet att visa på en väg av försoning. Vi kan visa på att ingenting är omöjligt!
Vi tittar redan på när vi ska ha vår nästa utbildning. Om den ska vara till våren eller hösten nästa år.

En annan sak som är skönt med att restriktionerna har släppt är att vi nu kan åka ut i Sverige och ha seminarier och relationshelger i olika kyrkor och på olika platser. Planeringen och diskussionerna är i full gång med olika platser och någon har redan bokats. Så håll utkik i våra sociala medier om vart vi är. Och är du i närheten är du så välkommen. Det skulle vara så roligt att få träffas.

/Emanuel