Relationshelg i Sundsvall

Nu är vi hemkomna från en härlig relationshelg i Sundsvall. Det var Pingstkyrkan i Sundsvall som arrangerade helgen. De har ett koncept som de kallar ”på stadig grund” där de tar upp olika områden där vi behöver stå på stadig grund. Och i helgen handlade det om relationer. Det var så roligt att träffa alla härliga människor som kom under helgens alla samlingar. Vi hade ungdomsmötet på fredagskvällen. 3 olika samlingar under lördagen – mans/kvinnomöte på morognen, en samling för singlar på eftermiddagen och avslutade på kvällen med en samling för par. Sen hade vi också söndagsgudstjänsten. Så fem samlingar hann vi med under helgen.

Det var så härligt att se överlåtelsen från ledningen och pastorerna i dessa frågor. Och intresset från alla som kom. Trygga Familjer samarbetar med Familjecentret Kraftkällan i Sundvall och det var Elisabet Edefors som höll i kvinnomötet på lördagen. Det var väldigt uppskattat.

Det var en intensiv helg. När vi satte oss på tåget hem och slappnade av så kände man sig så skönt trött. Det är så härligt att få ge ut det som man har på sitt hjärta. Man får tro Gud om att det man har talat om landar i människors hjärtan. Man har en god smak i munnen.

Så tack till alla som har bett för oss under denna helg.

Blessings!

/Emanuel