Datumen för rådgivarutbildningen och härliga möten!

Det är så roligt att vi nu kan gå ut med datumen för vår första rådgivarutbildning. Dag 1 är den 21 mars och dag 2&3 är den9-10 maj.

Ewa-Karin Ottoson och Elisabet Edefors som jobbar med att sätta ihop utbildningen gör ett fantastiskt jobb. Det blir så bra! Du kan läsa mer om kursen här.

Det ska bli roligt med upplägget att att ha 2 dagar i maj med en middag tillsammans. Vi kommer ha mycket tid att umgås och lära känna varandra och på det sättet bilda ett team. För det är vad vi är – ETT TEAM!

Vi kan inte göra det vi gör ensamma. Vi blir mycket starkare när vi är tillsammans, när vi krokar arm tillsammans och ber och jobbar för samma mål. Det finns så många som gör så mycket gott för familjen på olika sätt. Under september hade jag förmånen att träffa ett par, Hans och Berit Laurell, som jobbar med organisationen ÄktenskapsDialog. De anordnar retreathelger för par. Helgen fokuserar mycket på kommunikation. Paren för jobba mycket med varandra och får hjälp med kommunikationen i sina relationer. DU kan läsa mer om dem och deras helger på deras hemsida.

En annan organisation som jag har haft kontakt med är 4M. Ett nätverk som jobbar med män. De tar ut en grupp män på äventyr. De går ut på en vandring tillsammans. Och under den här tiden så hjälper de varandra att stärka sina karaktärer och jobba på sina utmaningar som män. Martin som jag har pratat med berättar om män som kommer hem helt förvandlade efter deras äventyr.

Underbart med många goda initiativ i Sverige för att hjälpa familjen!

/Emanuel