Roliga nyheter

Nu har verkligen hösten tagit fart. Jag lär mig aldrig. Varje år blir jag liksom chockad när det går från 15 till 2 grader på morgonen.

Men hösten är vacker med sina fantastiska färger. Det är ju så att man kan hitta något vackert och fint i alla årstiderna.

Hos Trygga Familjer händer det också nya saker. Vi har två roliga händelser som kommer upp. En i år och en nästa år. I första veckan i oktober besöker vi pingstkyrkan i Sundsvall. Det ska bli jätteroligt. Och nästa år i mars har vi vår första rådgivarutbildning! Det ska verkligen bli spännande. Det är redan par som har anmält sitt intresse för att vara med.  Känner du några som skulle vilja gå kursen eller du och din make/ maka så är ni välkomna att anmäla ert intresse. Det är ingen bindande anmälan utan en intresseanmälan. Det kommer mer information framöver.  Sprid gärna detta! 

Anmälan görs på: info@tryggafamiljer.nu

Jag önskar dig allt gott!

/Emanuel