Vilken bönedag det blev!

I lördags så var äntligen dagen kommen då vi skulle samlas och be för familjen. Det var en nationell bönedag för familjen som Sverigebönen var initiativtagare till. En stor eloge till Patrik Sandberg som stod bakom hela arrangemanget. Det var många olika organisationer och kyrkor närvarande plus ett 40-tal bedjare. De som var representerade var: Sverigebönen, SEA, Himlen TV7, Alpha Sverige, Inzikt, Frälsningsarmén, EChurch, Livets Ord, Barnfotarop.

Det var verkligen inspirerande att träffa ”likasinnade”. Människor som på alla sätt brinner för att hjälpa och stötta familjen. Jag tror att det var många olika idéer och projekt som föddes den dagen som vi kommer se växa fram och bli fruktbara arbeten i framtiden.

Ordet som Patrik hade fått för dagen var från Neh 4:14: Sedan jag hade besett allt, steg jag upp och sade till de förnämsta, till föreståndarna och till det övriga folket: ”var inte rädda för dem. Tänk på Herren, den store och fruktansvärde och strid för era bröder, era söner och döttrar, era hustrur och era hem.”

Det var underbart att från alla håll och kanter genom olika böneämnen be för familjerna, äktenskapen, barnen, tonåringarna osv. Det finns många problem och utmaningar på det här området men INGENTING är omöjligt för oss som tror. Vi har en mäktig far som står med oss och strider för oss.

Om du känner för att göra ett sånt här böneinitiativ i din stad så kontakt oss eller Sverigebönen så kan vi se om vi kan hjälpa er.

Önskar dig allt gott från himlen!

/Emanuel