Nu har vi startat!

Organisationen Trygga Familjer har fötts. Ja, jag säger fötts för det är lite så det känns. Jag och min fru Maria har jobbat många år med Levande Familjer. När det bestämdes att Levande Familjer skulle läggas ner så fanns det direkt en önskan i mig att det skulle komma någon sorts fortsättning.

Jag visste inte vad eller hur bara att. Sen har jag gått och burit på detta ett längre tag. Under den tiden har jag fått många indikationer på att det behövs någon form av fortsättning.

Arbetet som Levande Familjer har utfört under sina 21 år har inte bara varit helt fantastiskt utan även helt nödvändigt. Vi ser idag, tyvärr, en ökning av problem i relationer.

Därför känns det fantastiskt spännande men också lite läskigt att vi har startat Trygga Familjer för att kunna fortsätta vara en röst för familjen i Sverige och hjälpa och stötta i olika relationer. Och kanske först och främst ingjuta hopp där det ser tungt o mörkt ut.

Vi har redan fått förmedla våra första samtal till rådgvare runt om i landet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Antingen om du vill boka samtal eller om du har andra funderingar. Vi finns här för dig!

Jag önskar er allt gott!

/Emanuel Norén